Hoogtepunten van Maleisië

Maleisië is één van de meest leuke en veelzijdige vakantielanden ter wereld. Maleisië is een land die toeristen veel te bieden heeft. Zo vind je in Maleisië prachtige bounty eilanden en stranden, oude en authentieke groene jungles en prachtige steden vol cultuur. Prachtige natuurschatten vindt je door heel Maleisië maar in het bijzonder op Borneo. Een bezoek aan de hoofdstad Kuala Lumpur is ook absoluut de moeite waard tijdens een rondreis Maleisië.


Als je aan Maleisië denkt dan denk je al snel aan prachtige flora en fauna. Het Maleisische oerwoud is rijk aan wilde diersoorten, planten en bomen. Het nationale dier van Maleisië, de Maleise tijger, komt relatief veel voor, maar laat zich niet eenvoudig spotten. Dieren die je wel tegen kan komen in Maleisië zijn o.a. panters, luipaarden, apen, neushoorns, olifanten en schildpadden. De grootste bloem ter wereld, de Rafflesia, vind je in Maleisië, samen met ongeveer 8000 andere planten- en boomsoorten. In Gunung Mulu Nationaal Park vind je een uniek grottenstelsel, waarvan de Deer Cave het absolute hoogtepunt is. Kortom, natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een rondreis Maleisië.


Andere hoogtepunten en bezienswaardigheden zijn o.a. de Chinese stad Georgetown, de historiche steden Kuching en Malakka, Bako Nationaal Park en De Cameron Highlands (Cameron Hooglanden). Deze hoogtepunten van Maleisië wilt u niet missen, dit zijn de meest bijzondere plekjes van dit land. Kijk op onderstaande kaart om alle highlights van Maleisië te zien.

Highlights van Maleisie

Hieronder vindt u een aantal highligts van Maleisie welke u zeker niet mag missen tijdens uw rondreis door Maleisie.

Copyright 2010 RondreisMaleisie | Links | Algemene Voorwarden

Top aanbiedingen

1
13 Daagse rondreis door Maleisie € 2.960,00 Meer informatie
2
20 Daagse rondreis door Maleisie € 2.826,00 Meer informatie
3
15 Daagse rondreis door Maleisie € 2.435,00 Meer informatie

Bekijk alle rondreis aanbiedingen

Het weer in Maleisie

De tijd in Maleisie: 14:40:40

Al in Maleisie geweest?

Bent u al in Maleisie geweest? Stuur dan nu uw reisverslag naar ons toe, wij zullen deze dan op de website zetten.
Stuur reisverslag in...